18 مرداد 1393 - 15:45 شناسه خبر: 167 نسخه چاپی

توصیه‌هایی برای خرید گوشت قرمز از بازار

توصیه‌هایی برای خرید گوشت قرمز از بازار
 رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران تاکید کرد: مردم برای خرید گوشت حتما به واحدهای صنفی مجاز که لیبل‌های جواز خود را بر روی شیش ...

 رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران تاکید کرد: مردم برای خرید گوشت حتما به واحدهای صنفی مجاز که لیبل‌های جواز خود را بر روی شیشه‌های مغازه نصب کرده‌ و یا در دید مشتری قرار داده اند مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، علی خندان‌روی، رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران اظهار کرد: گوشت‌هایی که در کشتارگاه ذبح می شوند باید حداکثر ظرف 72ساعت به دست مصرف کننده برسد و نباید بیشتر از این مدت در مغازه‌ها بماند.

وی افزود:‌ گوشت‌ها در کشتارگاه تحت نظر دامپزشکی ذبح شده و لیبل‌هایی به آن‌ها زده می‌شود که نشاندهنده قانونی و بهداشتی بودن آن‌هاست و دارای کارت معاینه بهداشتی نیز هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 900 واحد صنفی دارای مجوز و فعال گوشت گاوی در تهران وجود دارد گفت:‌حدود 500واحد صنفی دارای مجوز نیز وجود دارد که مراحل قانونی اخذ مجوز را سپری کرده‌اند.

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر واردات از کشور برزیل صورت می گیرد و کمی هم گوشت قرمز از استرالیا وارد می شود اظهار کرد: دامپزشکی نظارت کامل در این زمینه دارد و هیچ مشکلی از نظر بهداشتی وجود ندارد.

خندان‌روی بیان کرد: هر کیلو گوشت گوساله مخلوط 28هزار و 500تومان و گوشت گوساله صاف و یکدست 32هزار تومان به فروش می‌رسد،در حال حاضر دام فراوان بوده و به دلیل اینکه در فصل تابستان قرار داریم مصرف نیز کاهش یافته است.

 

منبع: ایسنا

دیدگاه ها:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.